Ons team

Ons team bestaat uit een kleine groep van professioneel opgeleide mensen met een hart voor kinderen.

Hoi, wij zijn Luc en Sheryl en zijn sinds 2008 de uitbaters van kinderopvang Het Engeltje. Eerst in Hove, later in Merksem, op de Maantjessteenweg. Sinds 2014 hebben we een tweede opvang in de Moeshofstraat. Als koppel zijn we de organisators en eindverantwoordelijken.

Ik ben Lydie. Al van jonge leeftijd wist ik dat ik met kinderen wou werken. Sinds januari 2015 werk ik bij Het Engeltje als kinderverzorgster. Later kreeg ik de functie als leidinggevende in Het Engeltje en sta ik dagelijks paraat voor de opvang van de baby’s. Het is mijn passie kinderen te verzorgen, te helpen met hun ontwikkeling, ze dingen bij te leren, … maar ook ik leer nog veel bij. Met veel plezier en lach sta ik graag klaar voor jullie (b)engeltjes.

Dag allemaal, ik ben Roina, 31 jaar en ik kom uit Afghanistan.Ik ben getrouwd en ben mama van twee lieve kapoenen (8j en 5j). Mijn hobby’s zijn zwemmen, winkelen en buiten eten. Het is bijzonder om de kindjes zien groeien van baby’s tot ze naar school gaan.

Hallo iedereen, ik ben Xaviera. Ik ben 26 jaar en kom uit Suriname. Ik ben mama van 2 kinderen. Ik ben leidinggevende in Het Engeltje 2 en zorgt vooral voor de peuters. Ik vind werken met de kinderen een leuke uitdaging.

Hello, ik ben Zainab, 21 jaar en kom uit Sierra Leone.Ik zorg voor de kinderen met heel veel plezier!

DSC04073

Hallo! Mijn naam is Elke, ik ben 23 jaar. Ik ben afgestudeerd als opvoeder/begeleider en heb altijd geweten dat ik met kleine kinderen wilde werken. Ik geniet het meest van activiteiten doen met hen en ze zo allerhande dingen bij te leren. Mijn hobby’s zijn musical, dwarsfluit en piano. Als het maar het muziek is!

DSC04074

 

Ik ben Chanceline maar u mag me Chance noemen. Ik ben 23 jaar oud en ben afkomstig van Congo Kinshasa (RDC). Op 6 jarige leeftijd ben ik naar België verhuisd en heb hier mijn hele schoolcarrière afgewerkt. Ik heb in Sint Norbertus instituut gestudeerd als kinderverzorgster waar ik ook mijn Diploma behaald heb.

Mijn hobby’s zijn zwemmen en fietsen en uit eten gaan met familie en vrienden. Ik heb gekozen voor kinderverzorgster omdat ik heel graag met kindjes werk en vind het altijd leuk om een kind te zien opgroeien en dingen te zien bijleren.

Tot snel!